ANAYEMEKLER,
Brüksel lahanasını bu kez kıymalı tencere yemeği olarak pişirdim. Genellikle garnitür olarak tüketiriz ama bir deneyin derim.
Malzemeler;
Afiyet Olsun...:)
BRÜKSEL LAHANASI
Brüksel lahanasını bu kez kıymalı tencere yemeği olarak pişirdim. Genellikle garnitür olarak tüketiriz ama bir deneyin derim.
Malzemeler;
- 1/2 kg. brüksel lahanası
- 1 adet kuru soğan
- 150 gr. kadar kıyma
- 2-3 çorba kaşığı zeytinyağ
- tuz
- karabiber
- 1 çorba kaşığı dolusu pirinç
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Brüksel lahanasını temizleyip, yıkadım.
- Kıymayı ve ince kıyılmış soğanı yağda kavurdum.
- Salçayı, brüksel lahanasını, tuz, karabiber, pirinç ve 2 su bardağı sıcak su ekleyerek pişirdim.
Brüksel Lahanası |
Afiyet Olsun...:)
0 yorum:
Yorum Gönder