NEW,
Malzemeler;
Afiyet Olsun : )
ISPANAK SOTE
Pazarda manavda kış sebzelerine geçiş yaptık.Taze fasulyenin, patlıcanın tadı kalmadı.Almak istemesemde artık kış sebzeleri çoktan başladı.Ee artık mecburen ıspanaklı birşeyler.Ispanağı bu şekilde soteleyip et yemeklerinin yanında ya da bir dilim tost ekmeğinin üzerinde de sunabilirsiniz.Bunun için;Malzemeler;
- 1/2 kg. ıspanak
- 3 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 adet kuru soğan
- tuz
- karabiber
- üzerine serpmek için çamfıstığı
- Ispanakları ayıkladım, yıkadım ve küçük küçük doğradım.
- Geniş bir tavada doğranmış soğanları sıvıyağda kavurdum.
- Ispanakları, tuzu ve karabiberi ilave ettim.
- Sulanmasına izin vermeden harlı ateşte soteledim.
- Tavada hafifçe çevirdiğim fıstıkları üzerine ekleyerek servis yaptım.
Afiyet Olsun : )
0 yorum:
Yorum Gönder